Videregående kurs elbillading for el-installatører

Dette kurset bygger videre på vårt populære kurs for el-installatører. Kurset går dypere i kunnskapen om hvordan sikkerheten skal ivaretas og hvordan større ladeanlegg skal bygges opp. Kurset gir også en nærmere innføring i de forskjellige standardene som benyttes ved hurtiglading.

HeaderBilde

Enmira har snart holdt sitt kurs for el-installatører over 75 ganger, men meget gode tilbakemeldinger. Nå tilbys også et videregående kurs som først frisker opp det vi lærte i grunnkurset og så gir deltagerne en ennå bedre forståelse for hvordan en installasjon for lading av elbil skal bygges opp.

Kursinnhold
Kurset gir deltagerne en god forståelse for hvordan elbiler skal lades på en sikker og effektiv måte, og tar for seg følgende temaer:

  • Grunnleggende elbillading (kort repetisjon)
  • Standarder og løsninger (kort repetisjon)
  • Hvordan snakker ladestasjon og bil sammen
  • Jordfeilvern type B – hvorfor og hvordan.
  • Hurtiglading
  • Hvordan prosjektere større ladeanlegg.

Kostnader og bestilling

Kurset holdes normalt som bedriftsinternt kurs. Ved å holde kurset internt i din bedrift legges det til rette for en god og åpen diskusjon blant deltagerne, noe som erfaringsmessig gir den beste læringen. Dette gir også en meget kostnadseffektiv opplæring ved at deltagerne slipper å bruke tid og resurser på reise. Kurset varer i 3 timer og for inntil 8 deltagere koster kurset totalt kr. 8.000,-. For hver deltager utover de først 8 er prisen kr. 500,-. I tillegg kommer reisekostnader for kursholder.

Kurset kan bestilles ved å sende epost til kurs@enmira.no, eventuelt med alternative datoer for gjennomføring.

Har du spørsmål eller ønsker tilbud på annen gjennomføring så send epost til kurs@enmira.no eller ring kursholder og daglig leder Jan Tore Gjøby på telefon 456 14 341.

(Alle priser er eksl. mva.)