Om Enmira

Enmira as ble etablert i 2011 og er en kompetansebedrift innen elektrisk mobilitet (eMobility) som leverer opplæring og rådgivning innen fagområdet. Enmiras kunder er i hovedsak leverandører av ladetjenester, leverandører av ladeutstyr, bilbransjen, offentlig sektor og elektrobransjen inkludert rådgivende ingeniører.

Enmira’s første oppdrag var å koordinere arbeidet med å etablere en hurtigladestasjon langs E6 i Østfold, oppdragsgiver var Østfold fylkeskommune. Hurtigladestasjonen åpnet ved Marche restauranten ved Storebaug i september 2011 og var den andre hurtigladestasjonen i Norge. Siden den gang har Enmira vært en del av den eksplosjonsartede elbilutviklingen i Norge.

Hovedfokus for Enmira er å bidra i utbygging av en effektiv ladeinfrastruktur for elbiler og spre kunnskap om sikker elbillading. Dette gjøres ved tilby opplæring og rådgivning innenfor fagområdet.

Enmiras kontorer er lokalisert i Rakkestad, og vi tilbyr våre tjenester hele Norge. I tillegg arbeider vi i utlandet sammen med samarbeidspartnere der. Enmira er en del av European E-Mobility Consulting Group (EEMCG), en gruppe av e-mobility rådgivere som tilbyr et bredt spekter av rådgivningstjenester over hele Europa.