For boligselskaper

Det stadig økende antallet elbiler og plug-in hybrider har blitt en utfordring for mange borettslag og sameier. Beboerne skal lade, men hvordan? Utgifter, sikkerhet og håndtering er spørsmål som reiser seg, og som lett kan skape uenighet. Det er vel liten tvil om at ladbare biler har kommet for å bli og antallet vil stadig øke.

Dette er utfordringer som styrene må håndtere. Det sies og menes mye om hvordan det skal gjøres og mange nye begreper dukker opp. Det er lett å bli forvirret av alle påstandene og begrepene.  God forståelse for lading er viktig for å kunne gi gjøre de rette valgene til beste for de som har og som ikke har ladbar bil.

Enmira kan være en god samarbeidspartner for et styre i et borettsalg/sameie eller et boligbyggerlag. Vi kan blant annet tilby:

Hvorfor velge Enmira?
Enmira er Norges ledende rådgivningbedrift innen elektrisk mobilitet. Vi er uavhengige av produsenter og særinteresser og vil på den måten levere de rådene som er til beste for deg og ditt boligselskap. Vår erfaring, kunnskap og kjennskap til den raske utviklingen i markedet sikrer at de løsningene vi foreslår også er riktige om noen år.

Send en e-post til post@enmira.no og vi hjelper til men å finne de beste løsningen for deg og ditt sameie/borettslag/boligbyggerlag.

[slideshow_deploy id=’72’]