Enmira Academy

Enmira er Norges fremste leverandør av opplæring innen lading av elbil. Blant våre kurs kunder er BMW, Harald A. Møller, Salto Ladestasjoner, Bravida, El-proffen og Miljødirektoratet. Jan Tore Gjøby er kursholder og han har holdt godt over 100 kurs og foredrag i emnet. Enmira leverer kurs på tre forskjellige måte – som åpne kurs hvor hvem som helst kan melde seg på, som bedriftsinternt kurs og som nettkurs. Jan Tore er også mye brukt som foredragsholder i andre sammenhenger som under trening av bilselgere og temadager arrangert av boligbyggerlag.

Nederst på siden finner du en oversikt over våre nettkurs.

 

Deltagerne på våre åpne kurs er elektrikere, ingeniører, bilselgere og kundemottakere, ansatte i boligbyggerlag og andre som vil ha en grundig innføring i elbil-lading. Siden det er deltagere med forskjellig bakgrunn gir disse kursene mange gode diskusjoner og meningsutvekslinger som deltagerne lærer mye av. Foreløpig holder vi kun vårt tekniske kurs som åpent kurs. Du kan lese mer om det her.

Våre bedrfitinterne kurs gir en grundig og effektiv opplæring internt i et firma. Kurset varer da normalt 3 timer og holdes i kundens lokaler. Kurset tilpasses kundens behov. Kurset er holdt en rekke ganger i el-installasjonsbedrifter, for bilfirmaer, i boligbyggerlag, hos rådgivende ingeniører og i andre organisasjoner som trenger opplæring i temaet. Les mer om bedriftsinterne kurs her.

Nedenfor ser du litt av det vi har å tilby. Har du spørsmål, kommentarer eller annet så send en e-post til kurs@enmira.no.

Nettkurs er vårt nye tilskudd på stammen, vi har brukt tid på å finne den rette formen og plattformen for disse kursene. Siden kursholderen ikke er i direkte kontakt med kursdeltagerne er det meget viktig å presentere stoffet på en god måte. Vi føler vi har funnet både den rette formen og plattformen nå. Du finner våre nettkurs her.